Suriye’ye Emperyalist Müdahaleye Hayır!

 EKEB (Emperyalizme ve NATO’ya Karşı Eylem Birliği) Galatasaray Lisesi önünde gerçekleştirdiği eylemle Suriye’ye dönük emperyalist müdahaleye karşı çıktı. EKEB adına basın açıklamasını platform bileşeni TOKAD yönetiminden Ahmet Örs okudu. Konuşmasında işgal ve saldırgan politikalarla barışın gelmeyeceğini vurgulayan Örs, Suriye’ye dönük müdahalenin bütün bir bölgeyi ateşe vereceğini söyledi. Emperyalist müdahale karşıtı Türkçe ve Arapça sloganların atıldığı eylemden sonra EKEB bileşenleri tarafından İstiklal Caddesi boyunca müdahale karşıtı bildiri dağıtıldı.

Haber: Mine Örs

2 yorum

  1. Biz Suriye’de halkın yanındayız demiş birisi. “Hangi halk’ın?” “Hangi yardımı yaptınız?” diyorsunuz, çıt yok. “Biz Baas’a karşıyız” diyor. Ama Baas rejimine destek verenlerle birlikte eylem yapıyor.
    Zavallı halk ABD gazı ile ayaklanmış! Zavallı destekçi de Halkı ve ona sahip çıkanları karalıyor ve halkın yanındayız diyor.
    Hiç ayna’ya bakıyor musunuz? Yaptığınız fındık kabuğunu dolduran bir hayır var mı? Kişiliğiniz var mı? Dünya müslümanları dört bir yanda bedel ödüyor, onların mazlumluklarını haber yapıyorsunuz ama çorbada bir tuzunuz yok hatta zehir katıyorsunuz. İhvan işbirlikçi, Hamas işbirlikçi, şu işbirlikçi, bu işbirlikçi deyip duruyorsunuz, kan dökücülerle beraber gezi(p) tozuyor, birlikte basın açıklamaları yapıyorsunuz, ve hala aynaya bakınca ne gördüğünüzü söyleyemiyorsunuz, kuşatılmış bir kibir, eylem ahlak(sız)lığı… Şeytan insanı nasıl kuşatıyor, teslim oluyor ve insan nasıl şeytanlaşıyor? Aynaya bir daha bakın….

  2. HÜSNÜ’ÇÜK BEYE…Suriye’ye o kadar çok yardım yapan var ki bize sıra gelmiyor. İslamcılığın muhafazarlığa evrildiği son dönemde yardım ederek duygusal tatmin yaşıyorsunuz. Baas rejimi ile uğraşacağına yanı başınızda ki NATO culara yalakalık yapmaktan vazgeçin. ABD gazı ile ayaklanmak doğru sende aynısın Sam amca’nın dediği kadar islamcı olabilirsiniz. 2 ci Mavi Marmara seferi iptal edenlerle Mevlana- Şems aşkı yaşamayı çok iyi biliyorsunuz. Yaptığımız fındık kabuğunu doldurmaz demişsin elin de TAVKAMETRE mi var? Hangi Müslümanın mazlumiyetini savunmamışız? sen ilk önce kürtlerede müslüman ol manşetini hatırla. Sizin emperyalizm demeye yüreğiniz yetmez tekrar tövbe edip Elif Ba dan başlasan iyi olur. Ha unutmadan sayın Hüsnü Hüzünlendirici sahi bunları yazarken NE içtin ? Kafan güzel sanırım.

Bir yanıt bırakın